DHLR - Hjertestarterkurs

Er du klar til å lære en av de viktigste ferdighetene du noensinne vil ha? Vårt DHLR-kurs gir deg kunnskapen og ferdighetene du trenger for å håndtere en nødsituasjon og kanskje redde livet til noen du kjenner.

Kurset er utviklet av erfarne instruktører som er spesialisert på livredningsteknikker. Du vil lære trinnene i DHLR, hvordan du identifiserer tegn på hjertestans, og hvordan du bruker en hjertestarter. Vi bruker realistiske scenarier og case-studier for å gi deg en hands-on læringserfaring, og du vil ha muligheten til å øve deg på en dukke og få tilbakemelding fra instruktørene.

Vår trening er tilpasset alle nivåer, fra nybegynnere til de som trenger en oppfriskning av sine kunnskaper. Vårt mål er å gi deg den selvtilliten og tryggheten du trenger for å handle raskt og effektivt i en nødsituasjon.

Ikke vent til det er for sent – meld deg på DHLR-kurset vårt i dag, og bli en viktig brikke i samfunnet ditt. Sammen kan vi gjøre en forskjell og potensielt redde liv.

Innholdet i kurset øker kunnskapen til deltakerne i bruken av en halvautomatisk hjertestarter, innføring i helautomatisk hjertestarter og ulike typer hjertestartere. Kurset inneholder praktiske øvelser i ulike treningsscenarier med HLR-dukker og hjertestartere. Lær å gjenkjenne de viktige symptomene og iverksetting av “Kjeden som redder liv”.

Alt dette for å bryte barrierer og gjøre deltakerne trygge før en eventuell nødssituasjon.

Kurset passer for:

Personer som tidligere eller nylig har tatt en førstehjelpskurs/ hjertestarterkurs som ikke er eldre enn 6 mnd..
Personer som befinner seg i nærheten eller eier en halvautomatisk hjertestarter.
Personer som ønsker å lære seg bruk av hjertestarter.
Alle bedrifter uten spesifikk risiko (ta kontakt for rådgiving).

Varighet: 3 timer
Maks antall deltakere: 15

Tema på kurset:

Kursinnledning
Hva er plutselig hjertestans?
Hva er en hjertestarter?
Bruk av hjertestarter
Sikker bruk av hjertestarter
Vedlikehold av kunnskap
Oppbevaring og vedlikehold av hjertestarteren

Det anbefales oppfriskning hver 12 til 18 måned av kurset. Kurs kan avholdes med tolk. Kostnad for tolketjenester tilkommer etter avtale. DHLR instruksjonsbok kommer i tillegg på 199,00-kr